HISTORIE VAN SPORTS RESEARCH

Sports Research is opgericht in 1980 en nog een echt familiebedrijf dat zich toelegt op het leveren van gezond- en welzijnsproducten van de allerhoogste kwaliteit die uw levensstijl aanvult en uw welzijn verbetert. Wij geloven in onze producten want het is ons handelsmerk en onze supplementen bevat alleen bewezen effectieve ingrediรซnten. We verkopen alleen de meest onderzochte, wetenschappelijk verantwoorde producten, net zoals de naam Sports Research impliceert.

Vandaag de dag blijft Sports Research vol vertrouwen trouw aan zijn lange traditie om gezinnen te helpen hun gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken door hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen te leveren.

De Belofte Van Sports Research

ONZE BELOFTE VOOR KWALITEIT

Al onze vitamines en voedingssupplementen worden vervaardigd en gebotteld in GMP-gecertificeerde en gecertificeerde faciliteiten. We testen onze producten ook op zuiverheid en laten vervolgens een onafhankelijk laboratorium van derden een tweede beoordeling uitvoeren om de kwaliteit te waarborgen. Met onze “track your lot-functie” onderaan de pagina van sportsresearch.com kunnen klanten het certificaat van analyse en tests door derden van het gekochte Sports Research-product bekijken om te controleren of wat op ons label staat ook precies is wat er in uw product zit.

CONTACT OPNEMEN